Open Spreekuur. Levensvragen !

 

 

 

Beste mensen, mijn uitgangspunt is om altijd te doen wat voor mijn gevoel aan de orde is. De ervaring leert dat dan vanzelf op mijn pad komt wat ik nodig heb om tot een goed project te komen. Dat noem je synchroniciteit. We leven in een tijd van grote veranderingen en verschuivingen in bewustzijn. Enorme hoeveelheden prikkels van buitenaf, keuze mogelijkheden, afleiding en drukte. Voldoende redenen om overspoeld te raken met vele levensvragen! Ik kan je helpen. Spiritualiteit is durven zien!


Wil je kennismaken? Heb je een drempelvrees? Denk je dat alternatieve therapie bij jou past of juist niet?


Kom eens langs tijdens het open spreekuur. Je kunt hier eenmalig gebruik van maken en op deze manier kunnen we zien wat er bij je past en of ik iets voor je kan betekenen. Het open spreekuur is gratis.


Mijn werkwijze leent zich uitstekend voor onder andere alle emotionele problemen denk aan relatieproblemen, problemen op je werk en in het gezin, het gevoel vastgelopen te zijn. Maar ook migraine, allergie├źn, stress zijn duidelijke klachten.


Natuurlijk staat het beter leren kennen van jezelf hierin centraal. Waar liggen jouw talenten? Wat wil je bereiken en hoe kun je dit realiseren? Ook kinderen met gedragsproblemen, fysieke klachten en paranormale gaven zijn van harte welkom in mijn praktijk.

 

WANNEER

 

Vanaf 21 februari 2011, een keer per week op maandag tussen 9.30 – 10.30 uur.


Het gaat erom dat we onszelf leren kennen door ons leven eerlijk onder ogen te zien.

 

 

 

Laatst aangepast (dinsdag, 08 februari 2011 21:12)