De kinderen van nu

 

Jouw kind helpen groeien

 kinderen


De ervaringen tijdens de kindertijd  bepalen voor een deel de mens die je later wordt.
Kinderen waardeer ik om hun openheid en spontaniteit. Het is dan ook belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om zich vrij en onafhankelijk naar hun vermogen (potentieel)  te mogen ontwikkelen. Ze leven tenslotte nog dichtbij hun werkelijke gevoelens. Onbewust spiegelen ze door hun gedrag hoe ze de omgeving ervaren. In die zin beschouw ik  negatief gedrag ook als een signaal en een kreet om hulp, om nieuw, effectief gedrag  te ontwikkelen bij een onvervulde behoefte.
 

Je bent wat je denkt. Als je jezelf, je verlies en je leven op een positieve en optimistische manier bekijkt en denkt in termen van succes in plaats van mislukking kun je ervaringen daadwerkelijk veranderen. Het is zelfs zo dat positief ingestelde mensen gezonder van lichaam en geest zijn. Jonge kinderen kunnen al vroeg een negatieve instelling overnemen van mensen en de wereld om hun heen. Dat bewustzijn geeft mij dikwijls inzicht in de juiste aanpak, ook als er sprake is van zeer stressvolle situaties. 


Wanneer is het goed om hulp te zoeken?

Een kind laat door middel van zijn gedrag zien dat het niet in balans is wanneer u een of meer van de volgende gedragsuitingen waarneemt:


- Angsten
- Faalangst
- Boosheid
- Onzekerheid
- Spanningen
- Zicht teveel aanpassen/niet zichzelf durven zijn
- Oververmoeidheid
- Psychosomatische klachten (vaak klagen over buik en / of hoofdpijn)
- Moeilijk om kunnen gaan met conflicten
- Moeilijk omgaan met andere kinderen
- Moeite met uiten van emoties
- Niet kunnen verwerken van ingrijpende gebeurtenissen (rouwverwerking & echtscheiding)
- Niet weten hoe om te gaan met hun hoogsensitiviteit*

 

 


Hoe gaat het in zijn werk?


Door goed naar uw kind te kijken, te luisteren en hem of haar te waarderen zoals hij of zij is creƫer ik een veilige sfeer waarin uw kind zichzelf durft te zijn. Een goed begin om vanuit mijn hoogsensitiviteit te gaan kijken naar het diepste verhaal van uw kind.
Met behulp van verschillende werkvormen help ik uw kind zijn / haar eigen kwaliteiten te ontdekken en te leren hoe het deze in het dagelijks leven kan inzetten.
Het zelfvertrouwen groeit en uw kind voelt zich weer lekker in zijn of haar vel.

Hoe


Wanneer u na een eerste kennismaking besluit de begeleiding te willen starten, volgt er een intakegesprek. Daarin bespreken we mijn handelingsplan met daarin de doelen waaraan ik de komende tijd samen met u en uw kind ga werken.

 

Kinderen en de Cosmic & Flower Remedies


Kinderen die een verstoring met zich mee dragen in wat voor vorm dan ook hebben vaak een onbalans in hun energie, deze is heel goed te behandelen met de Cosmic & Flower Remedies. Kinderen weten heel goed wat bij hun systeem past en daarom kiezen de kinderen eigenlijk altijd de remedies zelf, soms zelfs voor hun ouders. Nieuwetijdskinderen dragen een energie bij zich die heel mooi aansluit bij de Cosmic & Flower energies.
Voor de kinderen voelt daarom de Cosmic & Flower energie heel vertrouwd.

 

Kinderen en magnetiseren


Tijdens een consult vraag ik ook het kind plaats te nemen op een stoel.  Ik stel me open en werk vervolgens van de kruin tot de voeten en raak het kind daarbij licht aan. Ik spoor de blokkade op en probeer deze voorzichtig los te maken en genezende energie toe te voegen. Dit kan warm/koud aanvoelen en in sommige gevallen een tintelend gevoel veroorzaken. Door helende energie toe te voegen en de energieblokkade weg te halen zet ik het eigen natuurlijke helingproces in gang dat verstoord is geraakt.

De Cosmic & Flower Energies zijn een prachtig middel om dit proces te ondersteunen en versterken waar nodig is. Vaak geef ik een remedie mee naar huis zodat mijn behandeling doorwerkt in de weken erna.

 

Kosten


- Kennismakingsgesprek (half uur) gratis.
- Intakegesprek, diagnose en handelingsplan € 50,00 
- Behandeling sessie kind (1 uur) € 50,00
- Gesprek ouders, indien van toepassing (1 uur) € 50,00

 

 

 

Laatst aangepast (maandag, 26 september 2011 11:43)