Cursus 2011

 

Cursus ‘Werken’ Ik BEN kracht


De doelstelling: Mijn intentie is, jou handvatten aan te reiken en de mogelijkheid te geven terug te keren naar jouw “ begin”. De reden waarom je weer geïncarneerd bent op onze prachtige leerschool Planeet Aarde! Zo kun je exact te weten komen welke benodigde leerprocessen je behoort te overwinnen om je zielstaken en zielskwaliteiten te laten ontwaken! Kort omschreven; je IK BEN kracht omarmen!!!


Wat kun je verwachten van deze dagen: vijf dagen lang  zal ik voor je staan en veel aan jou leren. Maar ik zal ook zitten, en naar jou kijken, en ook veel van jou leren! Vertrouw erop dat het niet voor niets is dat wij elkaar op deze bijzonder manier mogen ontmoeten.


Voor wie: de aangeboden I’Am cursusdagen bieden een ontwikkelingsproces voor iedereen die zich wil richten op zijn bewustzijnstransformatie en  meer aspecten van zijn werkelijke uniekheid wil leren ( her) kennen.
 

Waar werk je aan: Alles begint bij jezelf….. innerlijke vrede en vrijheid kun je alleen creëren door contact te maken met jezelf. Vanuit het contact met jezelf ben je in contact met je natuurlijke leiding en andere hulpkwaliteiten. Ervaren van natuurlijke innerlijke leiding betekent erkennen wie je bent; weten wat je graag wilt; welke stappen behoor je te ondernemen om jouw uniekheid  te manifesteren; een goed contact met jouw omgeving; liefdevolle relatie met je dierbaren en op een diepere niveau het contact met je lichaam ervaren…


Hoe wordt je ondersteund: met het terug reizen naar jouw Bron ga ik je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling met behulp van je Maya zonnezegel, door een uitgebreide omschrijving van de verschillende aspecten die jij bij je geboorte hebt meegekregen. Het geeft je onder andere inzicht op je innerlijke kracht, je talent, je levens thema, levensdoel en coachingskracht. Ook wordt ingegaan op je valkuilen, uitdagingen en allergieën die je van je bovengenoemde kwaliteiten weerhouden. Dit  geef je de nodige inzichten tot je potentieel profiel.
 

Ook zal ik aandacht besteden aan:


Je Jaarprofiel: op je verjaardag ga je weer een nieuwe persoonlijke levenscyclus in.
Je Zielenpad:  hierdoor kun je de benodigde inzichten krijgen in je periodieke levensfases.
Je Relaties: de specifieke betekenis waarom je met een bepaalde persoon een relatie bent aangegaan.
Ook ons groepspotentieel zal onder de aandacht gebracht worden, waardoor we het inzicht mogen ontvangen waarom wij als groep bij elkaar gekomen zijn.
Je leerprocessen: Op de leerprocessen gaan we doelgerichte sessies doen, met behulp van de Cosmic & Flower Energies, zodat alle zielskwaliteiten weer in je DNA kunnen ontwaken en je je zielstaak kunt gaan uitvoeren.


               De diepste waarheid van wie je bent is niet “ik ben dit” of “ik ben dat”, maar IK BEN.


                                                                                                                                             
ECKHART TOLLE
 

IK BEN , Anna Urani, inmiddels een volwassen geworden nieuwetijdskind. Ik dank het leven voor al zijn lessen die zomaar bij mij zijn neergelegd. Het leven maakte het me niet altijd gemakkelijk, maar ik ontdekte dat het mogelijk is om te groeien en ik leerde het leven zien te als een leerschool. Bij dit alles ontdekte ik mijn kracht, en ik leerde op die kracht te vertrouwen en daarop te bouwen.
 

Ik noem mijzelf een volwassen nieuwetijdskind. Waarom? Omdat het zo makkelijk is voor mij om een ander aan te voelen en aandacht en zorg te geven. Het gebeurt oprecht, het wordt je identiteit, je bestaan. Ik kon niet meer onderscheiden wat van mij en wat van een ander was. Ik wist op een zeker moment niet meer wie ik nu eigenlijk was, wat ik wilde en werkelijk voelde. Ik verloor mezelf.
 

We leven tenslotte in een wereld van energie, of we die nu erkennen of niet. “Subtiele energie” verwijst naar een krachtenveld waarmee alle levende dingen zijn omgeven. Elke wisselwerking die wij hebben met mensen, planten en dieren is doordrongen van subtiele energie. Ons aardse bestaan kent “vorm” in alles wat wij kunnen waarnemen met onze zintuigen. Dit gebeurt op lichamelijk niveau. Maar alles dat vorm krijgt op fysiek niveau kent een energetische oorsprong.

Door bewust te worden van dit energieveld met al zijn intelligentie en mogelijkheden, open je de weg naar genezing, psychologische ontwikkeling (handeling, gedachten, houding) en spirituele groei.
 

Dit genezingsysteem is al oud. In de oude Maya cultuur werd energie gewaardeerd, begrepen en verfijnd. De Maya’s waren zich ervan bewust dat de tijd uitdrukking geeft aan de universele energie van de schepping. Aangezien wij mensen deze universele energie van de schepping niet in haar totaliteit in één keer kunnen bevatten, hebben de Maya’s de kwaliteit van de tijd vertaald naar een matrix van 20 kwaliteits- en 13 scheppingsaspecten, de Tzolkin. De energetische kalender.
 

De Tzolkin mag je beschouwen als communicatiemiddel, tussen jou, de kosmos en moeder aarde. Voor mij maakte het mogelijk in harmonie met beide te leven.
 
Het wordt steeds duidelijker dat wij als mensheid binnen het evolutieproces op de drempel staan van een nieuwe samenleving. Een tijd van beweging. Een tijd van overgang, die de nodige onrust kan veroorzaken zonder dat we kunnen herkennen waar precies dat gevoel vandaan komt. Wij mensen worden allemaal opgeroepen om de juiste weg te kiezen. De weg van eenwording.


Wenselijk is, inzicht te krijgen hoe de dagenergie in de Tzolkin je dagelijks leven beïnvloed.  Bewustzijn dat je als een spiraal functioneert. Het bijzondere van de spiraalwerking is dat vandaag over 260 dagen de energie weliswaar dezelfde is, maar dan in een hogere intensiteit op je afkomt. Voor mij is iedere keer het afstemmen op de dagenergie, met de nodige inzichten over mijn potentieel profiel, een nieuwe kans. Ik kan voelen wat nog nodig is, om de juiste balans te ervaren tussen de kwaliteit en de dynamiek die zo maar vanuit de kosmos op mij afkomt. Iedere keer weer experimenteren waar ik sta. Voel ik eenheid in mijzelf? En tot de ander? En dit alles gebeurt in een prachtig scenario  dat de schepping precies voor jou gecreëerd heeft. Geweldig!!!!!
 
Ik mag nu onbevangen durven te leven naar mijn gevoelens, ervaringen en ideeën.
Mijn inzichten verdiepen zich iedere dag. Ik heb de kans gekregen om terug te keren naar mijn  “begin”, het is een oervorm die wij allemaal in ons dragen. De oude ‘wijsheid’ van de Maya’s sluit hier uitstekend op aan. Deze gebruik ik ook wanneer ik als levenscoach voor mensen levenslessen vertaal.

 

Cursusdagen:

Datum: Dag 1-2 en 3 op donderdag, vrijdag en zaterdag 4 en 5 op vrijdag en zaterdag.


Tijd: 10.00 tot 16.30 uur (met een uurtje pauze). Binnenkomst vanaf 9.30 uur.

Start: Afhankelijk van de aanmeldingen in groepen van maximaal 12 personen.


Plaats:


Bijdrage: kosten voor de 5 daagse cursus is € 75,- per dag incl. koffie, thee, lunch.


Docent: Anna de Kleijne-Urani

 

Voor meer informatie of om u aan te melden:


Neem gerust contact op nr. 06-13973468 of ga naar
www.anima-om.nl


Tip: Wil je overnachten? In de omgeving is een prima “ Bed & Breakfast “ te regelen.
 

Laatst aangepast (dinsdag, 08 februari 2011 21:09)