Begeleiding

 

Individuele begeleiding


Onze hele maatschappij zit vol met invloeden van buitenaf die in een niet aflatende stroom op ons inwerken. We moeten aan zoveel verwachtingen en patronen voldoen. Allemaal zaken die vanuit religieuze of culturele of andere invloeden zijn ontstaan. Het is daarom vrijwel onmogelijk om jezelf te zijn of in andere termen om je eigen weg te volgen. Velen van ons ‘lijden’ hier onder. Dit manifesteert zich op velerlei wijzen waaronder chronische ziekten als eczeem en bronchitis, migraine en hoofdpijn, burn-out, depressies en angsten maar ook gewoon door je niet gelukkig te voelen. Het is de kunst  om jouw unieke levenspad weer te herkennen en te gaan leven. De nieuwe tijd vraagt nu om juist alle beperkingen weg te nemen, overbodige gehechtheden los te laten, en je eigen uniekheid te ontwikkelen. Leef niet langer vanuit je onzekerheden en twijfels. Anna Urani kan je daarbij op verschillende manieren ondersteunen. Maak zelf een keuze wat bij jou past!
 

Levenscoaching en begeleidingsgesprekken. Door middel van meestal tweewekelijkse sessies wordt de rode draad waar het gaat om patronen en terugkerende ‘problemen’ herkenbaar gemaakt. Zichtbaar wordt waarom jijzelf degene bent die de omstandigheden om je heen creëert en in stand houdt. Van daaruit wordt de verbinding met jouw pad opnieuw gelegd. De kosten van een consult bedragen € 50 (één uur).
 

Cosmic Flower Consult. Hierin gaan we met name op zoek naar emoties, gevoelens en gewoonten die blokkades, beperkingen en lichamelijke klachten veroorzaken. We benoemen en bespreken deze. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Cosmic Flower Remedies (meer informatie hierover onder www.cosmicflower.nl. Deze remedies hebben een trilling in zich waarmee op celniveau aan blokkades wordt gewerkt. In de meeste gevallen wordt vanuit deze extracten een gebruiksflesje klaargemaakt. De consulten worden per drie weken herhaald en duren maximaal een half uur. De kosten van een consult bedragen € 30 (half uur). Voor ouder en kind wordt een uur uitgetrokken (kosten € 50).
 

Maya Astrologie. Eeuwenoude inzichten maar verrassend actueel! Gebaseerd op de Tzolkin, de energetische kalender. Deze helpt je jezelf en de invloeden uit je omgeving te herkennen door de analyse van je geboortedag, je levensthema en je levensdoel. Het legt je kernkwaliteiten en je potentieel bloot en maakt duidelijk waarom bepaalde relaties makkelijk en andere juist moeizaam zijn. Waar en van wie heb ik te leren?! Een must als je jouw uniekheid wilt ontdekken. Voor een diagnose is een consult van één uur minimaal. De kosten hiervan bedragen € 89.
 

Magnetiseren. Door middel van deze behandeling worden je chakra’s in balans gebracht en wordt je aura gereinigd. Dit geeft direct emotionele en lichamelijke verlichting. Meestal vindt deze behandeling plaats in combinatie met een van de andere. Magnetiseren lucht vooral op maar lost niet op. Toch kan het in bepaalde situaties wel noodzakelijk zijn. Een consult neemt maximaal een half uur in beslag. De kosten bedragen € 35.

 

Contact

 

Let op: Ingeval van lichamelijke of geestelijke klachten vormen de behandelingen geen vervanging van een arts. Wel is het  vaak een geweldige aanvulling.

 

"Wat je zaait zul je oogsten"