Kennismaking

 

  

Anima-Om is opgericht door Anna Urani. Anna is al een aantal jaren actief als paranormaal therapeute. Door haar bijzondere kwaliteiten is ze in staat om tot je diepste kern door te dringen. Daardoor krijgt ze zicht op jouw specifieke eigenschappen, kernkwaliteiten en jouw unieke levenspad. Vaak zijn we, om uiteenlopende redenen, verdwaald geraakt van onze eigen weg. Dat merken we door onzekerheden, angsten, problemen met de opvoeding van onze kinderen of in onze relatie(s), chronische klachten zoals eczeem, bronchitis of migraine, hoofdpijn of gewoon door niet lekker in je vel te zitten. Via verschillende methodieken kan Anna jou weer terugbrengen naar dat voor jouw unieke pad, naar jouw bijzondere weg. Door haar specifieke kwaliteiten werkt ze vooral individueel.

 

Jos de Kleijne heeft zijn wortels in de wereld van de bedrijfsvoering en de economie. Als accountant en (sociaal-organisatorisch) bedrijfskundige heeft hij inzicht en overzicht in bedrijfsmatige (verander)processen. De laatste jaren is hij vooral actief in de onderwijswereld. Met name op het vlak van bredeschool ontwikkeling, over hoe organiseer je nu dagarrangementen. Hoe organiseer je een kindercentrum waarbij de verschillende functies in elkaar worden geintegreerd. Ook op het terrein van huisvesting en financiën zijn ervaringen opgedaan. De bedrijfskundige inzichten worden aangevuld met een brede erudiete kennis vanuit de oude mystieke tradities waaronder de Vedische en de Maya culturen én inzichten vanuit de huidige moderne wetenschap zoals de kwantumfysica en de evolutieleer. Daarmee gewapend kan hij u en uw organisatie bij de hand nemen om wegen in te slaan die in overeenstemming zijn met de nieuwe tijd. Kernbegrippen daarbij zijn authenticiteit, vertrouwen, verbondenheid, samen delen en gelijkwaardigheid. Talenten ontwikkelen zowel bij het management als de medewerkers als de kinderen in op uw school. Daar ligt de uitdaging.


Samen vormen Jos en Anna
een uniek paar. Veranderingen binnen organisaties zijn alleen mogelijk als ook mensen waaruit zij zijn opgebouwd zich ontwikkelen. Geen structuurverandering zonder cultuurverandering en geen cultuurverandering zonder nieuwe inzichten en nieuw bewustzijn. Dit nieuwe bewustzijn is onze gezamenlijke basis én drive.

 

Contact